Termeni si Conditii

SC Anticariat Doamnei SRL este administrator cu drepturi depline si exclusiv al website-ului/magazinului online gazduit la adresa https://anticariat-doamnei.com. In calitate de administrator al prezentului magazin, SC Anticariat Doamnei SRL defineste si stabileste urmatorii termeni si conditii de participare la evenimentele care se desfasoara pe website cu valoare contractuala.

Definitii termeni:

Website/magazin online: Aplicatie (software) gazduita pe server si vizibila de catre vizitatori la adresa web de tip www.domeniu.extensie, in cazul de fata www.anticariat-doamnei.com, cu capabilitati de vanzare a unor produse sau servicii.

Vizitator: persoana care viziteaza si vizualizeaza una sau mai multe pagini ale website-ului, care intra direct, prin intermediul unor link-uri sau prin intermediul motoarelor de cautare, interesata de continutul website-ului.

Furnizor/Vanzator: Persoana juridica care pune in vanzare produse sau servicii prin intermediul website-ului.

Cumparator: vizitator care a luat decizia unei achizitii pe website si care a dus pana la capat procesul de cumparare.

Cont pe site: zona din website vizibila unui singur vizitator sau cumparator (secretizata pentru ceilalti utilizatori) care a luat decizia sa-si introduca datele personale in baza de date, in vederea simplificarii unor viitoare achizitii sau actiuni, pentru a simplifica ulterior modul de lucru. Contine si datele referitoare la actiunile pe care le-a efectuat pe site acel utilizator. Contul pe site se supune conditiilor de confidentialitate si legislatiei romane si europene in vigoare pe care le puteti citi aici: (link)

Nume de utilizator: pseudonim ales de un utilizator cu care se poate autentifica in contul sau.

Parola: sir de caractere secret, individualizat de fiecare utilizator si cunoscut numai de acesta cu care se poate autentifica in contul sau.

Procesator de plati: companie autorizata independenta care realizeaza transferul de bani din contul Cumparatorului in contul Vanzatorului in cadrul tranzactiilor online.

Produs: obiect, material sau serviciu care este pus in vanzare prin intermediul Website-ului

Categorii: colectii de produse care sunt grupate dupa o caracteristica (proprietate) comuna pentru a facilita organizarea produselor si cautarea pe site.

Cos de cumparaturi: pagina virtuala a website-ului/magazinului online unde sunt pastrate pana la finalizarea cumpararii online toate produsele pe care Cumparatorul le selecteaza in vederea achizitiei.

Rating: nota de la 1 la 5 acordata de un cumparator produsului achizitionat.

Wishlist: zona a site-ului secretizata din interiorul Contului de client unde un Utilizator poate pastra o lista cu produsele preferate.

Formular de contact: pagina de web din interiorul website-ului care are predefinite campurile de comunicare de unde Vizitatorul/ Utilizatorul/Cumparatorul poate trimite usor un mesaj electronic catre Furnizor.

Newsletter: forma electronica de comunicare in sensul Furnizor/Utilizator cu caracter periodic cu ajutorul careia Furnizorul poate face comunicari comerciale sau de orice alta natura in interesul celor doua parti cu privire la activitatea desfasurata si in conformitate cu acordul initial al Utilizatorului.

Tranzactie: proces de cumparare prin intermediul website-ului care ajunge pana la final in sensul in care Vanzatorul incaseaza la final suma corespunzatoare unei vanzari si Cumparatorul intra in posesia tuturor produselor pe care le-a comandat in acea sesiune.

Transport: transfer al produselor cumparate intre Furnizor si Cumparator (sau invers in cazul returului) realizat de obicei de o companie specializata.

Retur: proces de returnare a unuia sau mai multor produse de catre Cumparator Furnizorului.

Costuri aditionale: plati aditionale ale unor activitati conexe sau taxe (transport, taxe de timbru, accize etc) care nu intra in sarcina Vanzatorului.

Tipuri de plata: tipurile de plata agreate bilateral de Furnizor si Cumparator (plata card prin Procesator plati, ramburs, plata la punct de lucru)

CONDITII CONTRACTUALE

Partile participante:
SC Anticariat Doamnei SRL cu sediul in Suseni 55, Bolintin Vale, Giurgiu.cod fiscal j5294912122017 ONRC 38592821.contact: 0744504276, admin@anticariat.doamnei.com

si

Vizitator/Cumparator/Utlizator sub definitiile Termenilor

Orice actiune intreprinsa de un Vizitator/Utilizator/Cumparator pe website presupune acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de utilizare impuse de administrator restrictionat la randul sau de platforma software folosita.

Orice vizitator ajuns pe site poate lua decizia deschiderii unui cont de utilizator si a efectuarii unei comenzi daca o face cu buna credinta fara a aduce prejudicii de tip material, informatic, injurii la adresa Furnizorului sau a unor terti, in limitele buneicuviinte si fara a furniza date eronate.

Comanda este un proces in pasi care presupune selectarea produselor si introducerea lor in cosul de cumparaturi apasand butonul “adauga in cos” si la sfarsit accesarea link-ului “vezi cosul de cumparaturi” si “finalizare proces de cumparare”.

Consecutiv acestora se introduc datele Cumparatorului pentru acela care nu este autentificat sau nu are cont de utilizator sau se alege calea deschiderii unui cont pe parcursul procesului de cumparare.

Urmeaza alegerea metodei de transport in functie de preferintele Cumparatorului.
Comenzi sunt expediate fara incasare prealabila, se vor plati la livrare, in functie de metoda de transport folosita (momentan SAMEDAY sau Posta Romana)

Prin procesul de cumparare Cumparatorul isi da acordul sa fie contactat prin telefon sau e-mail de catre Furnizor pentru confirmare prealabila inaintea expeditiei.
Nu sunt acceptate comenzile provenite de la minori sub 16 ani. Acestia sunt sfatuiti sa apeleze la tutorele legal care poate prelua sarcina comenzii in numele sau.

Pentru orice lamuriri legate de termeni si conditii va rugam sa contactati SC Anticariat Soamnei SRL cu adresa Suseni 55, Bolintin Vale, Giurgiu. cod fiscal j5294912122017 ONRC 38592821 administrator al website-ului https://anticariat-doamnei.com la tel: 0744504276 .email admin@anticariat-doamnei.com