Cum comand

Pentru a plasa o comandă este nevoie să parcurgeţi paşii următori:

1. Cautati cartile dorite folosind butonul de categorii sau bara de cautare.

2. Apasati butonul "Adauga in cos". Cartile selectate vor fi pastrate in cos pana finalizati comanda.

3. Pentru a vizualiza intreg continutul cosului, apasati "Vizualizare cos". Pentru a finaliza comanda apasati "Pasul urmator".

4. In cazul in care aveti un cont inregistrat pe site, introduceti datele contului dumneavoastra in sectiunea "Client existent".  In cazul in care nu aveti cont, va puteti crea unul sau puteti plasa comanda fara cont.

5. Introduceti adresele de facturare si livrare.

6. Alegeti metoda de livrare (Sameday, Easybox, Ridicare personala)

7. Plata se face exclusiv la livrare.

8. In ultimul pas va fi afisat sumarul comenzii. Daca toate informatiile sunt corecte, apasati "Trimite comanda".

9. Veti primi un e-mail de confirmare

NOTA
Veţi fi anunţat telefonic în cazul în care din comanda dvs lipsesc titluri sau nu poate fi onorată. În cazul în care apare o problemă, vă rugăm să ne contactaţi pentru a o rezolva pe cale amiabilă.

MODALITĂŢI DE LIVRARE:

SAMEDAY

Dacă alegeţi această modalitate de transport, preţul este de 18 lei/colet, în orice localitate din țară. Expedierile se fac de trei ori pe saptamana: Luni, Miercuri si Vineri.
Mai multe informaţii despre SAMEDAY obtineţi aici

POŞTA ROMÂNĂ

Daca alegeţi această modalitate de transport, preţul este de 20 lei/colet.

RIDICARE PERSONALĂ

Ridicarea personală se face zilnic între orele 19-22, la depozitul de pe strada Ion Manolescu nr. 3-5 (zona metrou Gorjului).
Veţi fi anunţat telefonic pentru ridicare după ce comanda a fost procesată. Termenul maxim de ridicare este de 7 zile din momentul anunţului telefonic. Plata se face in numerar.

Pentru informaţii privind stocul, starea, livrarea, etc legate de o carte anume, cum să plasaţi o comandă sau orice altă întrebare, Dinu vă stă la dispoziţie atât prin e-mail: anticariat.doamnei@gmail.com cât şi prin telefon: 0744504276.